Landbouwdrainage

Elke vierkante meter grond is voor u meer dan belangrijk. Gewassen met natte voeten brengen immers veel minder op. Daarom is het belangrijk om te zorgen voor een goede drainage van de grond. Dat kan u bekomen dankzij de diensten van Drainage Ghewy. Wij zorgen meteen voor een betere grondstructuur, zodat uw oogst meer opbrengt.

Drainagebuizen met een diameter van 50mm t/m 200mm kunnen door ons in vrijwel elke bodem tot op een diepte van 2,5 meter worden geplaatst. En tot een diameter van 160mm kunnen we zelfs 5 meter diepte aan.

Methode

Bij slecht waterdoorlatende bodems kunnen we, bovenop de drain, een sleufopvulling van zand of keien voorzien om te helpen tegen de droogte. Nadien worden de greppels gedicht door een duwplaat op de tractor.

De diepteregeling gebeurt met precisie-GPS-apparatuur van Trimble. Een exacte positiebepaling, zoals de dieptebepaling van de geplaatste draineerbuizen, wordt door de GPS gestuurd en opgeslagen. Dankzij dit systeem wordt na de werken aan u een plan overhandigd met de GPS-coördinaten van de drains. Zodat u deze steeds weet zijn in geval van noodzakelijke werken.

Geïnteresseerd in onze diensten? Contacteer ons dan gerust via de contactpagina van deze website. Tot snel!

DG Drainage - Diksmuide (Keiem) - Home DG Drainage

Dodepaardenstraat 73
8600 Diksmuide (Keiem)

 

DG Drainage - Diksmuide (Keiem) - Home Tel.: 051 50 19 29
Gsm: 0474 911 659
Fax: 051 50 19 29
info@dheere-ghewy.be
BTW BE0809 679 487