Watervoorziening en dieptedrainage

DG Drainage - Diksmuide (Keiem) - WatervoorzieningOok voor watervoorziening en dieptedrainages zit u bij ons helemaal goed. Hieronder vindt u alle nodige informatie over deze diensten van ons.

Waterwinning door diepdrainage

Steeds vaker wordt water een probleem in de agrarische en andere sectoren. In sommige streken kan gelukkig gebruik gemaakt worden van drainagewater. Hierbij wordt water vanuit een diepte van ongeveer 4 meter afgevoerd naar een waterreservoir. Dit is meestal een steenput. Na de afvoer kan het water opgepompt worden en als drinkwater voor vee of beregeningen gebruikt worden.

Drooglegging door diepdrainage

Daarmee bedoelen we bijvoorbeeld het droogleggen van een terrein, om het als dusdanig bouwklaar te krijgen. Ook de afvoer van grondwater naar een waterreservoir behoort hier tot de mogelijkheden. Voor deze activiteiten gaan we tot op een diepte van 5 meter, sleufopvulling is hierbij ook mogelijk.

Meestal gaat de diepdrainage om het afvoeren of wegpompen van grondwater zodat u veilig en vooral droog aan uw bouwprojecten kan beginnen.

Kabels en persleidingen

Daarnaast hebben wij ook ervaring met het leggen van persleidingen voor het overpompen van vloeibare stoffen over grotere afstanden.

Voor al deze activiteiten worden op voorhand studies gedaan en totaalconcepten aangeboden. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden voor uw specifieke project. Contacteer ons daarvoor via de contactpagina van deze website. Tot snel!

DG Drainage - Diksmuide (Keiem) - Home DG Drainage

Dodepaardenstraat 73
8600 Diksmuide (Keiem)

 

DG Drainage - Diksmuide (Keiem) - Home Tel.: 051 50 19 29
Gsm: 0474 911 659
Fax: 051 50 19 29
info@dheere-ghewy.be
BTW BE0809 679 487